Állatorvosi rendelő

A Tara-Vet Állatorvosi Rendelő 2012. július 1-én nyitotta meg kapuit a debreceni Tócóskert szívében, az Angyalföld téren.

Közel három hónap alatt az akkori rendelőt kinőttük, így tehát úgy döntöttünk, hogy elköltözünk egy olyan helyre, ahol minden igényt kielégítő módon tudunk a gazdik és kedvenceik számára ellátást biztosítani.

Az általános egészségügyi szolgáltatás mellett rendelőnk többek közt speciális betegségek kezelésében van jelen, mint például az Állatok epilepsziája. Az évek során az állatorvosi ügyelet kialakításáért és koordinálásáért is felelősek voltunk. Többek között jelen vagyunk az oktatásban is. Vizsgaközpontként üzemelünk az állatorvosi asszisztensek számára, több oktató centrummal együttműködve fogadjuk a hallgatókat gyakorlati oktatásra, és saját oktató programmal is büszkélkedhetünk.

Országos szintű, rászorulási alapon működő, díjmentes ivartalanítási programok koordinálásért vagyunk felelősek, melyet európai minta szerint, orvosaink által további rendelők orvosainak adunk át.