Oktatás

Állatorvosi asszisztens képzés

A magas minőségű ellátáshoz szükséges, hogy a betegekkel az asszisztens is kommunikáljon, nálunk minden asszisztensnek egy kicsit frontembernek is kell lennie. Felelősségvállalás – annak minden előnyével és hátrányával együtt.”- ezt olvashatod egy budapesti állatorvosi rendelő hirdetésében, ahol állatorvosi asszisztenst keresnek. Bővebben

A magas minőségű ellátáshoz szükséges, hogy a betegekkel az asszisztens is kommunikáljon, nálunk minden asszisztensnek egy kicsit frontembernek is kell lennie. Felelősségvállalás – annak minden előnyével és hátrányával együtt.”- ezt olvashatod egy budapesti állatorvosi rendelő hirdetésében, ahol állatorvosi asszisztenst keresnek.

A Tara-Vet állatorvosi rendelő és az Estudien Kft. Felnőttképzés központ, tavasszal induló Állatorvosi asszisztens képzésén pedig pont ilyen asszisztenseket képzünk.

Szakítunk a régen berögzült oktatási módszerekkel és tananyagokkal. Az állattartói társadalom megváltozott, azzal párhuzamosan a rendelők működése is. -így egyedi tematikával, módszertannal és oktatási tananyaggal vágunk bele március 24-én képzésünkbe. (1 csoport) Továbbá a Tara csoport biztosítja a teljes kurzus alatt a gyakorlati helyszínt.

Mi nem csak a sok cég által nyújtott formális papír alapú végzettséget nyújtjuk, hanem:

  • -teljes képzés alatti gyakorlati helyszín biztosítása: magas eszköz- és rendszerismeret
  • -praxismenedzsment
  • -stresszkezelés
  • -asszertív kommunikáció
  • -informatikai ismeretek: orvosi szoftverkezelés, számlázás
  • -gyakorlati időmenedzsment tanulása
  • -és minden egyéb, olyan ismeret, amivel egy munkavállaló kitűnhet a többi jelentkező közül

Mindennek köszönhetően pedig a legkiemelkedőbb diákjainkat a velünk szerződésben álló állatorvosi rendelőkbe közvetítjük munkaerőként, így biztos elhelyezkedést teremtve a szakmában.

Várjuk szeretettel azoknak a jelentkezését, akik nem a száraz tananyag felett szeretnének eltölteni 300 órát, majd pedig kopogtatni valahol gyakorlati helyszínt keresvén!

Bezár

Kisállatklinikai segítő képzés

Részletek hamarosan...

Egészségügyi recepciós képzés

Részletek hamarosan...